FÖR FÖRETAG

Dags för dig och ditt företag att verkligen sticka ut! Nu har du chansen att ge praktisk, hållbar och vacker finsk design i present. Våra tidlösa accessoarer lyser upp mörka kvällar, piggar upp din outfit, och är en glädje att använda och visa upp sig i.

Moikos designkoncept går ut på att kombinera vackra och fantasifulla reflekterande mönster med naturliga material av hög kvalitet. Vi vill att din företagspresent ska sitta som hand i handske, och det bästa sättet att uppnå detta är genom samarbete och, om så önskas, anpassade lösningar. Om du inte hittar det rätta mönstret för just dig i vårt befintliga sortiment kan vi designa produkter enligt ditt företags varumärkesprofil med en minimibeställning på endast 30 st. Skicka oss din företagslogotyp eller någon annan bild som referens, så skapar vi ett reflekterande motiv som återspeglar ditt företags visuella profil. Den nya snygga designen kan implementeras som tryck eller kombineras med någon av våra befintliga produkter som etikett eller detalj.

Du är välkommen att skicka ett mejl till oss på kauppa@moiko.fi eller ringa på +358504323020 så kan vi tillsammans diskutera hur vi kan skapa den perfekta presenten enligt dina behov!